Interieuradvies


'Thuis is waar u zichzelf bent'

Het is vooral de inrichting van de woning die maakt dat u zich er thuis voelt. Door kleurgebruik, materiaalkeuze, de setting van uw meubels, uw accessoires en uw kunst ontstaat een interieur dat bij u past. En u zich lekker voelt in uw eigen huis.
Het is echter best een ingewikkelde klus om elke ruimte in uw woning zodanig in te richten, dat het vertrek ook lekker aanvoelt of functioneel is. Of het nu gaat om een keuken die uitstraling mist, een woonkamerinrichting waarop u bent uitgekeken of een bovenverdieping waar u naast de slaapvertrekken ook een kantoor wilt inrichten: ik help u daar graag mee.

De artikelen van het interieuradvies zijn verkrijgbaar bij mijn webwinkel Decoration. Daarnaast beheer ik de kunstgalerie in de Art Gallery  bij Pot Interieur, een woonwinkel met maar liefst 3 verdiepingen meublement in alle stijlen.

In mijn interieurontwerpen combineer kleur, interieur, materialen en accessoires met kunst. Persoonlijkheid, functionaliteit, smaak en gevoel worden zo gemixt dat de ruimte in balans is en een echt gevoel van thuis geeft.

 

Stylingadvies van kleur tot kunst

Voor stylingadvies kom ik bij u thuis. Kleur- en materiaalstalen neem ik mee.

Op basis van uw persoonlijkheid, uw stijlsmaak, uw behoeften en wensen geef ik u advies over de mogelijkheden en maak ik verschillende voorstellen via plattegronden. Daarin verwerk ik alle details op het gebied van kleur, materialen, meubels, vloer- en wandafwerking, accessoires en kunst. In onderling overleg maken we een definitief ontwerp.

Ik ben pas klaar wanneer u zich al een spelletje ziet spelen aan uw nieuwe tafel, opgekruld een boek ziet lezen in uw eigen hoekje of lekker zit te werken in uw nieuwe kantoor aan huis.

 

Van interieurontwerp naar inrichting

Alle artikelen in uw interieurontwerp zijn via mij verkrijgbaar. Zo heeft u zonder zelf te hoeven zoeken snel uw interieur voor elkaar. In mijn webwinkel Decoration vindt u alles, van verftechnieken, wand- en vloerafwerking en raamdecoratie met bijpassende kussens tot woonaccessoires en doe-het-zelfartikelen. In de Art Gallery hangt of staat het kunstobject van uw keuze en via mij kiest u uw meubels bij Pot Interieur.

Bijkomend voordeel is dat u op alle via mij gekochte artikelen korting ontvangt. Zo verdient u de kosten van het interieuradvies terug. Het scheelt u dus hoofdbrekens, tijd en geld.

 

Voor het maken van een afspraak bereikt u mij eenvoudig via styliste@brendabaart.com  of telefoonnummer 06-55695523


 

Interview met Brenda Baart via werken in wonen