info info infoinfoinfoinfo

Voor een interieur uit de kunst…

home

Interieuradvies
Heeft u moeite met de inrichting van een of meerdere ruimtes in uw woning? Op basis van uw behoeften en wensen, uw stijlsmaak en persoonlijkheid krijgt u gericht advies en hebt u in korte tijd een gevoel van thuis. U krijgt een interieurontwerp, inclusief kleur- en materiaalgebruik, passende accessoires en kunst.

Alle artikelen in het ontwerp zijn via mij verkrijgbaar.

Kunstadvies
Een kunstvoorwerp maakt uw interieur persoonlijk en geeft sfeer. In Art Gallery Pot, een onderdeel van Interieur Pot, vindt u werken in alle smaken van vele (bekende) kunstenaars.
Kunst is persoonlijk, maar ook een nauwkeurige keuze: u wilt het juiste gevoel creëren. In de galerie krijgt u advies en bij twijfel kom ik persoonlijk bij u langs, zodat u zelf kunt zien wat het beste past.

Door het gevarieerde aanbod vindt u altijd wat u zoekt.

Webwinkel Decoration
In onze webwinkel Decoration vindt u alles om uw interieur een andere sfeer te geven of helemaal om te gooien. Met onze verf en raamdecoratie en bijpassende kussens, accessoires en doe-het-zelf knutselspullen hebt u zo een andere uitstraling.

De artikelen uit mijn eventueel opgemaakt interieurontwerp vindt u hier. Dat scheelt tijd en geld.

... en goed verkopen
De juiste inrichting van uw winkel helpt u met uw verkoop. Dat geldt voor het etaleren en decoreren van uw etalage en displays en voor de opmaak via visual merchandising. Immers, wat het oog ziet…

Een fraai aangeklede winkel en een aantrekkelijk neergezet aanbod verkopen.

U kunt mij volgen op Twitter, Facebook en mijn Blog om mee praten over mijn werk