Kunstadvies


Kunst van Art Gallery Pot

Kunst is persoonlijk. Met kunst gaat u op uw gevoel af. Gevoel voor stijl, verhouding, maar vaak vindt u het kunstwerk simpelweg gewoon mooi, zonder het uit te kunnen leggen. Iets erin spreekt u aan.
Kunst geeft the finishing touch aan uw interieur. Met kunst zet u uw eigen stempel op het vertrek. Een kunstobject geeft u het ultieme gevoel van thuis. Zelfs in een kantoorruimte.

Art Gallery Pot

Of u nu op zoek bent naar een mooie aanvulling op uw huidige interieur of kiest voor een nieuw interieur, ik help u graag bij het uitzoeken van een kunstobject dat uw inrichting helemaal compleet maakt. Daarbij ga ik af op het kleurgebruik in en de stijl van uw interieur, maar vooral op uw persoon, uw smaak en uw gevoel bij het kunstobject.

Deze werken staan en hangen in de prachtige, veelzijdige meubelzaak Interieur Pot, waar ik u alle stukken laat zien. De objecten zijn voorzien van de gegevens van de kunstenaar, het kunstwerk zelf en de qr-code die verwijst naar meer informatie op mijn website. Bij aankoop krijgt u het certificaat mee. En een aanbieding voor stylingadvies.

Het kunstwerk lever ik bij u thuis. Bij twijfel breng ik verschillende werken mee om te bepalen welke het beste past in het vertrek en op die bepaalde plek. Zo bespaart u een miskoop.

Ik heb zeer goede contacten met alle kunstenaars. Hierdoor is een levering op maat mogelijk. Uit een gevarieerd aanbod van zo’n 50 kunstenaars, elk uniek en perfectionistisch in hun eigen stijl, vindt u zeker een prachtig kunstwerk voor in uw interieur.

 

Interieuradvies

Naast begeleider naar het juiste kunstwerk op de juiste plek ben ik interieurontwerper. Zo adviseer ik u hoe u kleuraccenten in het kunstobject terug laat komen in uw inrichting, maar werk ik ook een compleet nieuw interieur voor u uit. Daarbij kan het kunstobject uitgangspunt zijn, maar ook het sluitstuk van uw nieuwe vertrek.

Alle artikelen zijn vervolgens verkrijgbaar via mijn webshop, Decoration, en Pot Interieur. Na de opmaak van het interieurontwerp krijgt u op alle via mij gekochte items korting.  Zo verdient u de kosten van het interieuradvies terug.


 

U vindt mij elk zondag middag in Art Gallery Pot voor een persoonlijk kunstadvies.

				Pot Interieur
 				Nieuwendijk 89
				4571 LH Axel

Voor vragen neemt u contact met mij op via 06-55695523

 

PotBrenda :"Kunst is een belangrijk onderdeel van mijn leven: ik geniet ervan en het geeft me een goed gevoel. Ik heb onder meer de opleidingen styling en woninginrichting gevolgd en kan de daarin opgedane kennis volop inzetten bij mijn werk in deze prachtige meubelzaak. Voor mij is het combineren van kunst met mooie designmeubelen een heel bijzondere uitdaging.  Ik zie en voel graag de emoties die de kunstenaar in zijn werk weet te leggen en wil dit graag vertalen in de inrichting en in de showroom. Voor mij is het altijd weer een bijzondere ervaring wanneer ik de bezoekers kunst kan laten waarderen en een kunstwerk weet te kiezen dat zowel bij een bepaalde persoon als bij zijn of haar interieur past. Die juiste match maken, dat biedt mij voldoening. Voor het geven van een passend kunstadvies sta ik dus graag voor u klaar".